Спортивна радіопеленгація

З 22 по26 березня в м.Херсоні проходив Чемпіонат України зі спортивної радіопеленгації серед дорослих, юніорів та юнаків. Львівщину представляли спортсмени Золочівської станції юних техніків: учень ЗОШ І-ІІІст. №4 - Богдан Воєвода та учні ЗОШ І-ІІІст. №2 - Олександр Гусін і Назар Погончук.

Змагання тривали 4 дні в таких дисциплінах: фоксоринг (радіоорієнтування), класика на 144 мГц, спринт, класика на 3,5 мГц.

Відрадно зазначити про вдалий виступ золочів’ян. В діапазоні 144 мГц наша команда посіла ІІ місце. В індивідуальному заліку - Олександр Гусін та Назар Погончук також показали непоганий результат: постійно входили в десятку кращих спортсменів України, виконавши при цьому нормативи ІІ дорослого спортивного розряду.

Досвідчений гуртківець - Богдан Воєвода показав один знайкращих результатів: радіоорієнтування - 2 місце, класика 144 мГц - 2 місце, спринт - 1 місце. Це нормативи І дорослого спортивного розряду.

Крім цього Богдан Воєвода включений до складу збірної України, яка в кінці травня прийматиме участь в Чемпіонаті Європи в Чехії.

13-15 квітня в м.Луцьку проходитиме Чемпіонат України серед юнаків. Наші спортсмени також приймуть участь в цих змаганнях, до яких вже готуються. Побажаємо їм успіху!

/Files/images/040418_04.jpg

/Files/images/040418_05.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 133