Смачно, корисно, барвисто

Учасниця гуртка інформатики Радовець Вікторія прийняла участь у ІX Міжнародному конкурсі еколого-валеологічної спрямованості «Смачно, корисно, барвисто». Декілька днів тому про відмінні результати її участі у обласному етапі конкурсу було повідомлено дирекцію школи.

У цьому році Національним еколого-натуралістичним центром учнівської молоді з метою пропаганди здорового харчування був проведений ІX Міжнародного конкурсу еколого-валеологічної спрямованості «Смачно, корисно, барвисто»під гаслом «Наше здоров’я з садів, городів, ланів і лук». На конкурс представлено 277 учнівських робіт із 8 районів області, 4 міст та 6 позашкільних навчальних закладів еколого-натуралістичного спрямування.

Відповідно до протоколу засідання журі нагороджено дипломом комунального закладу Львівської обласної ради «Львівський обласний центр еколого-натуралістичної творчості учнівської молоді» ученицю Радовець Вікторію за І місце у номінації мультимедійна презентація «Прянощі на кухні».

Також за результатами відзначено подякою комунального закладу Львівської обласної ради «Львівський обласний центр еколого-натуралістичної творчості учнівської молоді» за належну підготовку до конкурсу учителя трудового навчання, керівника гуртка інформатики Левковича Андрія Юрійовича.

Кiлькiсть переглядiв: 314